© 2017. Koi Import Europe bvba

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle

December 13, 2017

December 13, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Ons nieuwe gezicht!

December 13, 2017

Koi Import Europe wil zich in 2018 profileren als een van de betere import/export firma's voor Japanse Koi. Alhoewel we al jarenlang kind aan huis zijn in Japan bij de grootste kwekers, hebben we nooit de tijd in Koi Import Europe kunnen steken, die de firma eigenlijk wel verdiende. Vandaar dat we eind 2017 de koppen nogmaals bij elkaar hebben gestoken om alles in een nieuw kleedje te steken. Daarbij hoort natuurlijk ook een kleine website en onze Facebook pagina's.... (etc...).

 

Maar allereerst is er natuurlijk het nieuwe "gezicht" van Koi Import Europe. Ditmaal geen "vliegende Tancho" meer, maar een logo die ons meteen richting 2018 torpedeert! We geven nu alvast een klein voorsmaakje en hopen de website "online" te hebben tegen de feestdagen! Wat ons betreft alvast... Een bruisend 2018 toegewenst!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square